Köpa, hyra eller sälja hus eller lägenhet på franska rivieran header

Köpa, hyra hus eller lägenhet på franska rivieran

SE FR EN

ad n°04

ad n°05

ad n°06

hjärta

VÅRA FAVORITER

-----------

klicka på en bild för mer information

VALBONNE
Charmig villa i toppskick!
ANTIBES
Toppläge! 4a med stora terrasser
CANNES
Rue d'Antibes, översta våningen
GRASSE
Speracèdes: Byhus med terrass
ST LAURENT DU VAR
Exklusivt penthouse vid havet
MANDELIEU LA NAPOULE
Fin fyra med stor terrass
Köpa hus i Frankrike? Välkommen till FranskBostad.com!

Auktoriserad mäklare - Jur. Kand, fransk fastighets jurist, medlem i FNAIM, Franska mäklarförbundet, och SIA (Service Inter Agences) - 

Villa i Cannes? Hus i Nice? Drömvåning i Antibes? Om ni vill köpa, sälja eller hyra en villa, hus eller lägenhet som bostad på Franska Rivieran då har ni kommit rätt! Vi vänder oss till företag och privatpersoner som vill ha hjälp med att köpa, sälja eller en bostad på Franska Rivieran. Vilket inte alltid är det allra lättaste i Frankrike! Tack vare vårt breda kontaktnät, med såväl mäklare som banker på Franska Rivieran, kan vi leverera bästa möjliga service till våra kunder och hjälpa dem att köpa hus eller lägenhet på Rivieran, vare sig Ni drömmer om att köpa en lyxig villa i Cannes eller en lägenhet i Nice. Nätverket sträcker sig från Menton till Saint-tropez, via  Villefranche, Eze, Beaulieu sur Mer, Saint Jean Cap Ferrat, Nice, Saint Laurent du Var, Cagnes-sur-Mer, La Colle sur Loup, Vence, Saint Paul, Villeneuve-Loubet, Biot, Antibes, Cannes, Mandelieu, Theoule, Sainte Maxime... Vår kunskap och förståelse för  Frankrike och den franska kulturen ger oss bättre förhandlingsmöjligheter och ökade chanser att hjälpa Er. Utöver förmedling av hus, villor och lägenheter på rivieran, erbjuder vi dessutom diverse tjänster för att underlätta er flytt eller vistelse ned till rivieran och det franska paradiset!

Fransk auktoriserad mäklare samt Fransk auktorisation inom förvaltning

HYRA UT ER VILLA, HUS ELLER LÄGENHET I FRANKRIKE ?

Bor ni idag på Franska Rivieran och skulle vilja hyra ut er lägenhet eller villa eller äger ett hus som ni skulle vilja sälja, då har ni också kommit rätt! Vi erbjuder hälp med uthyrning och försäljning!

Mer service utan extra kostnad

Vi fungerar som en mellanhand mellan kunden och fastighetsägaren på rivieran. Att utnyttja FranskBostad.com medför därför ingen extra kostnad för kunden vid köp eller hyra av en bostad samtidigt som kunden får mer service vid sin bostadsaffär!
ad n°04

ad n°05

ad n°06