Köpa, hyra eller sälja hus eller lägenhet på franska rivieran header

Köpa, hyra hus eller lägenhet på franska rivieran

SE FR EN

ad n°04

ad n°05

ad n°06

REF #260001

1 190 000 €

CAGNES SUR MER (Haut de Cagnes)

223.jpg
förstora


Typ:byhus
Rum:7
Yta:410 m²
Tomt:1 200 m²
Pool:ja
Läge:syd-väst
Utsikt:haut de cagnes
Sovrum:5
Badrum:3
WC:4
Garage:1
Källarförråd:1
Supplement:hiss i huset
Click on a picture to enlarge 

 

7.jpg
1.jpg
4.jpg
8.jpg
14.jpg
22.jpg
26.jpg

Exceptionnelt residens med vacker tomt och uppvärmd inomhuspool i populära Haut de Cagnes. Denna villa- byhus på 410 m² , är ursprunligen en gammal kvarn från femtonhundratalet där olja framställdes. Fastigheten är helt insynsskyddad och har totalrenoverats av känd arkitekt mellan 1992 och 2002 och är idag i perfekt skick. Huset erbjuder flera stora terrasser, dubbel garage och hiss! Alarm samt luftkonditionnering i alla sovrum. Golvvärme. Flera av lägenhetena i huset har separat ingång.
Huset är uppdelat i flera olika nivåer.
Entréplan : garage, litet rum eller kontor med WC, fristående lägenhet bestående av ett rum med badrum, litet kök, klädkammare. Tillgång till hissen.
Nedre våningsplan : rymligt vardagsrum på 55m² med stora fönster och utgång till delvis täckta terrasser i syd och västläge (120m²). Separat matrum med öppning mot det välutrustade köket (Bulthaup) och terrassen. Tvättstuga. Tillgång till hissen.
Plan de Maitre : stort bibliotek, liten veranda med frukosthörna,masterbedroom med badrum, separat WC och dusch. Klädkammare. Tillgång till hissen.
Nedre våningsplan -1: lägenhet med sovrum, vardagsrum, kök, ett mindre sovrum, badrum, hammam. Vinkällare, uppvärmd pool (2.5x6m).Från lägenheten går man ut i den otroliga medelhavsträdgården på 1200m² bestående av oliv, fikon och diverse citrus träd, äppel och päronträd, persikoträd, körsbär... Automatisk bevattning.

KÖPA HUS I CAGNES SUR MER?
Cagnes-sur-Mer är beläget vid kusten i bukten Baie des Anges, där även Antibes, Villeneuve-Loubet, St Laurent-du-Var och Nice ingår.
Stadskärnan börjar vid havet i Cros de Cagnes och sträcker sig upp til den äldsta delen, Haut-de-Cagnes som ligger på en kulle ovanför staden. Haut de Cagnes är pittoreskt bebyggt av vackra stenhus, en del från 1600 talet. Där ligger även borgen Grimaldi från medeltiden. Runt stadskärnan är bebyggelsen mer modern men en det finns en till gammal del Cros-de-Cagnes som är ett gammalt fiskesamhälle vid kusten. Det bedrivs fiske där än idag från en gedigen liten fiskehamn. Vid kommunens norra gräns reser sig två ståtliga berg, Baou de La Gaude och Baou de St Jeannet. Från dem rinner floden la Cagne som har gett staden sitt namn.

KONTAKTA-OSS

per telefon +33 (0)4.93.20.93.40 eller +33 (0)6.82.50.45.31
eller fyll i fälten nedan:

namn
förnamn
email
och/eller telefon
meddelande
ad n°04

ad n°05

ad n°06